Produk untuk Kereta / Van / 4x4

stage_image1_lg

Pakar percayakan kami. Anda juga boleh.

Dasar Kuki

Kuki adalah fail data kecil yang disimpan pada peranti terminal anda. Kuki digunakan untuk menganalisis kepentingan pengguna di laman web kami dan membantu menjadikannya lebih mesra pengguna. Anda juga boleh secara umum mengakses laman web kami tanpa kuki. Jika anda, walau bagaimanapun, ingin menggunakan fungsi penuh laman web kami dengan cara yang paling mesra pengguna, anda harus menerima kuki yang membolehkan penggunaan fungsi tertentu atau menyediakan kemudahan. Tujuan kuki yang kami gunakan ditunjukkan dalam senarai yang berikut.

Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan penggunaan kuki yang diterima oleh pelayar anda berdasarkan kepada tetapan pelayar anda. Walau bagaimanapun, anda boleh menetapkan pelayar anda untuk memaklumkan anda sebelum kuki diterima, untuk menerima atau menolak kuki tertentu sahaja, atau untuk menolak semua kuki. Anda juga boleh memadamkan kuki dari medium storan anda pada bila-bila masa. 

Kuki berikut kini diaktifkan *:

Kuki yang diperlukan secara teknikal

Nama

Storan

Masa Penyimpanan

Tujuan

JSESSIONID

Kuki

Akan dikosongkan sebaik sahaja sesi pelayar anda tamat atau anda menutup pelayar. 

Kuki ini membantu mengenal pasti pengguna pada pelayan merentasi permintaan. Kuki tidak mengandungi sebarang info peribadi.

ROUTEID

Kuki

Akan dikosongkan sebaik sahaja sesi pelayar anda luput atau anda menutup pelayar anda. 

Kuki ini ditetapkan apabila JSESSIONID ditetapkan untuk memastikan kestabilan dan prestasi terbaik apabila menavigasi laman web. Kuki tidak mengandungi sebarang info peribadi.

siteselected

Kuki

Akan dikosongkan sebaik sahaja sesi pelayar anda luput atau anda menutup pelayar anda.

Kuki ini disimpan di bawah domain pusat untuk memaparkan dialog pemilih laman web sekali setiap sesi.Optional cookies

Related Topics