SAVITA K. SUGATHAN MEMENANGI HADIAH UTAMA PERADUAN 'GO WITH GOLD' CONTINENTAL

13/07/2015

Julai 13, 2015, Continental Tyre PJ Malaysia Sdn Bhd, Selangor -

Savita K. Sugathan, 34, memenangi hadiah utama peraduan 'Go with Gold' Continental, dan membawa pulang bar emas 100 gram bernilai RM14,000.

"Saya masih mempunyai masa yang sukar untuk mempercayai bahawa saya telah menang, penyertaan saya adalah belian tayar Continental dari Berjaya Tyre (Ipoh) Sdn Bhd, suami saya, Narendran Krisnan yang menggalakkan saya untuk menukar tayar kereta saya di Berjaya Tyre. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Continental untuk menganjurkan pertandingan ini, dan memilih saya sebagai pemenang hadiah utama." Kata Savita, dari Ipoh, Perak, ketika menerima hadiah utama di hari pernyampaian hadiah.

Peraduan ini dianjurkan oleh Continental Tyre PJ Malaysia Sdn Bhd dari 1 Jan hingga 31 Mac 2015, pengguna dikehendaki membeli mana-mana 2x Continental tayar, 4x Dunlop tayar atau 4x Viking tayar dalam satu resit untuk layak memenangi ' Go with Gold’.

"Saya gembira dengan prestasi tayar Continental telah memberikan saya, ia boleh dipercayai, selesa dan selamat untuk digunakan." Kata Savita, sambil menambah bahawa dia tidak terfikir dia akan menjadi pemenang utama sehingga dia menerima panggilan notifikasi.

66 pelanggan yang bertuah memenangi hadiah keseluruhan bernilai kira-kira RM88,000 dari peraduan 'Go with Gold' Continental. Antaranya ialah Mohammad Azhar Bin Anis Ahmad dan Tan Mei San yang memenangi hadiah pertama bar emas 50 gram bernilai RM7,000. Hadiah tempat kedua bar emas 20 gram emas bernilai RM2,800 telah diberikan kepada 3 pemenang bertuah dan hadiah tempat ketiga bar emas 10 gram bernilai RM1,400 diberikan kepada 10 pemenang bertuah. Hadiah lain yang ditawarkan terdiri daripada hadiah saguhati x 20, dan hadiah bulanan x 10 dari Januari hingga Mac 2015. Peraduan ini menerima kira-kira 10,000 penyertaan.

"Kami akan terus bekerjasama rapat dengan peniaga kami untuk mereka kempen lebih menarik, yang akan memberi lebih banyak nilai dan pengalaman yang lebih baik kepada para pelanggan kami," kata Encik Cameron Wilson, Naib Presiden, Pemasaran & Jualan PLT & TT Malaysia, Continental Tyre PJ Malaysia Sdn Bhd. Cameron menambah "Peraduan ini adalah salah satu daripada cara kami untuk melibatkan diri dan memberi ganjaran kepada pelanggan setia kami. Bagi pihak Continental kami mengucapkan tahniah kepada Savita K. Sugathan, pemenang utama peraduan 'Go with Gold'. "

Continental mengembangkan teknologi pintar untuk pengangkutan penumpang dan barangan mereka. Sebagai rakan kongsi yang boleh dipercayai, pembekal automotif antarabangsa, pengeluar tayar, dan rakan industri kami membekalkan penyelesaian yang mampan, selamat, selesa, individu dan berpatutan. Pada tahun 2013, syarikat ini menjana jualan sebanyak € 33.3 bilion dengan lima bahagian, Cesi & Keselamatan, Bahagian Dalaman, Powertrain, Tayar, dan ContiTech. Continental sekarang menggunakan lebih dari 189,000 orang di 49 negara. www.continental-corporation.com

Bahagian Tayar Continental kini mempunyai 24 lokasi pengeluaran dan pembangunan di seluruh dunia. Barisan produk yang luas dan pelaburan berterusan dalam R & D (Penyelidikan dan Pembangunan) membuat sumbangan besar kepada mobiliti yang berkos efektif dan mementingkan ekologi. Sebagai salah satu pengeluar tayar terkemuka di dunia dengan lebih daripada 44,000 pekerja, Bahagian Tayar mencapai jualan sebanyak € 9.6 bilion pada 2016.